Ιστοσελίδα

Μπορείτε να προβάλετε διαδικτυακά την επιχείρησή σας με ελάχιστο κόστος και χρόνο αποκτώντας ένα demo Template, το  οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα και γρήγορα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Αμέσως μετά την εγκατάσταση του template από εμάς, θα λάβετε e-mail με όλα τα βήματα προσαρμογής του στις δικές σας ανάγκες. 

Εάν επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε και εμείς την προσαρμογή αυτή, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με templates για διάφορες κατηγορίες επιχειρήσεων, όπως :

Παρουσιάσεις ΕπιχειρήσεωνΗλεκτρονικές εκδόσεις Περιοδικών και ΕφημερίδωνΥπηρεσίες ΚαταλόγωνΞενοδοχεία, on-line κρατήσειςΔιαδικτυακούς ΚόμβουςGallery Εικόνων - VideoWebsite Πολιτικών ΓραφείωνWebSites Συλλόγων – ΟργανισμώνΠροσωπικά Websites, Blogs, Πωλήσεις αυτοκινήτων, Μεσιτικά Γραφεία,Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Επιλέγοντας κάποιο από τα διαθέσιμα Website Templates εμείς σας το παρέχουμε το αργότερο εντός 24 ώρων.

Η κατασκευή ιστοσελίδας, με καλύπτει. Ποιο είναι το ακριβές κόστος και πως μπορώ να το παραγγείλω;

Το κόστος είναι:

Ιστοσελίδα 174 + Ετήσια Φιλοξενία 60,00 + Αγορά .GR Domain 20 (η Διετία) (στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%)

Για να το παραγγείλετε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά
 

Συχνές ερωτήσεις

1.Μπορώ να δω τις ιστοσελίδες σε demo; Φυσικά και μπορείτε.Κάντε κλικ στη προβολή  DEMO

2.Τι γνώσεις απαιτούνται; Δεν είναι απαραίτητες εξειδικευμένες γνώσεις ή γνώσεις προγραμματισμού. Αν γνωρίζετε χειρισμό υπολογιστή και βασικές γνώσεις για τη διαχείριση των φωτογραφιών των προϊόντων σας και των κειμένων, δεν θα χρειαστείτε κάτι περισσότερο

3.Σε πόσο χρόνο παραδίδεται; σε λιγότερο από 24 ώρες, θα σας έχει σταλεί το email με τους κωδικούς και τις πρώτες βασικές οδηγίες χρήσης.

4.Η ιστοσελίδα είναι μέρος μιας δικής σας εφαρμογής; Όχι, όλη η εφαρμογή είναι ανεξάρτητη και η εγκατάσταση γίνεται στο δικό σας πακέτο φιλοξενίας. Μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα σε αλλαγές στα γραφικά και το περιεχόμενο, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

5.Έχω δικό μου πακέτο φιλοξενίας και domain, σε άλλη εταιρεία. Πέραν του ότι συντρέχουν λόγοι ασφαλείας, συμβατότητας και υποστήριξης. Η τιμή της ιστοσελίδας, είναι τόσο προσιτή, ως συνολική προσφορά σε συνδυασμό με ένα πακέτο φιλοξενίας. Για το domain δεν είναι απαραίτητο, να προχωρήσετε σε νέα δέσμευση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα που ήδη έχετε, αρκεί να το μεταφέρετε σε εμάς χωρίς κανένα επιπλέον κόστος (μόνο για τα .GR domain names).

6.Τι βοήθεια θα έχω για τη διαμόρφωση; Η διαμόρφωσή του είναι πολύ απλή, αλλά με την παράδοση της εφαρμογής, θα λάβετε μέσω email, τις αρχικές οδηγίες.

7.Τι υποστήριξη μπορώ έχω μετά την παράδοση; Έχετε την κάλυψή μας, για Θέματα ασφαλείας, τεχνική υποστήριξη, επέκταση των δυνατοτήτων, αναβάθμιση ή συντήρηση, ανάμεσα από επιλέξιμες υπηρεσίες που σας παρέχουμε, όταν εσείς το αποφασίσετε.